Reload Coaching


Heb jij de wilskracht om een betere versie van jezelf te worden? Welkom bij Reload! We bieden workshops, trainingen en coachgesprekken op maat. Geen uitgebreide assessments, maar gewoon aan de slag. Zien we je snel?


 

Over Reload

“Bij Reload hangt een warme, vertrouwde en veilige sfeer”

Wij organiseren workshops, trainingen en coachgesprekken op maat. Dit kan zijn op het gebied van persoonlijk leiderschap of juist werkgerelateerd. We bieden jou de mogelijkheid om weer in contact te komen met je bezieling, kwaliteiten en schaduwkanten. Zodat jij leert om de juiste keuzes te maken. Tijdens trainingen maken we gebruik van pro-activerende werkvormen, methoden en sport. Jouw bewuste ik helpt om in deze wereld van wetenschap, technologie en digitalisering een positieve grondhouding te ontwikkelen. In de 21e eeuw lijkt de buitenkant steeds belangrijker. Aan jouw de taak om nieuwsgierig te blijven (of weer te worden!) naar jouw eigen ik. Competenties waar we mee aan de slag gaan zijn bijvoorbeeld zelfbewustwording, zelfmanagement, zelfreflectie en zelfsturing.

Toasty Martina

Als Antilliaanse meid ben ik bekend met verschillende culturen. Ik ben geboren in Boca St. Michiel (op Curaçao) en getogen in het Haaglanden- en Rijnmondgebied. Mijn kracht is het verbinden, matchen en empoweren van mensen op alle niveaus. Dit doe ik door goed te luisteren, helder te communiceren en te blijven in het hier en nu met een dosis humor. Op die manier blijven wij samen met beide benen op de grond en kun jij recht op jouw doel af! Na jaren ervaring als verbinder, trainer en coach besloot ik om voor mezelf te beginnen. Ik ben geen fan van ellenlange assessments of systemen met grafieken en formules. We kijken samen naar wat jij nodig hebt en waar je heen wilt, en dan gaan we aan de slag!

In het logo van Reload vind je de circles of life terug, met de grenzen die daarbij horen. Soms loop je in het leven tegen een grens aan. Daar kun je altijd overheen! Aan de andere kant van de grens liggen nieuwe mogelijkheden. Soms mag je weer opnieuw beginnen. Reloaden en doorpakken! Ons logo laat het herladen (reloaden) zien. Het leven past niet altijd in een kader, het heeft overgangen naar verschillende mogelijkheden. Het leven is niet spreekwoordelijk zwart of wit, er is altijd een keus.

Ready to Reload?

Bewegen in alle facetten

Ontplooien van jouw talenten

Stimuleren van gezond gedrag

Een veilige en vertrouwde omgeving

Persoonlijk leiderschap als belangrijke pijler

Heldere en duidelijke communicatie met een dosis humor

Ontwikkel- en leerlijnen voor volwassenen van 18 tot 65 jaar

Met vertrouwen op weg naar een bewuste toekomst!

Ja, ik ben ready to Reload!