Reload Coaching


Heb jij de wilskracht om een betere versie van jezelf te worden? Welkom bij Reload! We bieden workshops, trainingen en coachgesprekken op maat. Geen uitgebreide assessments, maar gewoon aan de slag. Zien we je snel?


 

Coaching & training

Wij gunnen iedereen de kans om zowel op werkgebied als privé lekker in zijn of haar vel te zitten! Als jij naar jezelf durft te kijken en je durft te ontwikkelen, dan grijp je de kans om je te herpakken en inzicht te krijgen in wie je bent en wat je doet. Je wordt je bewust van jouw kwaliteiten, vaardigheden en mogelijke valkuilen als je weet waarom je iets doet. Wij willen jou graag begeleiden tijdens dit proces. Welk pad het beste is voor jou, mag je zelf beslissen. Afhankelijk van jouw behoeften kun je kiezen tussen loopbaancoaching, een groepsworkshop of een training. Weet je het nog niet, dan gaan we graag met jou in gesprek om te kijken waar jouw behoefte ligt.

Aanbod training & coaching

Workshop Klantrelaties (zelf)management

Wil jij in drie dagdelen jouw grondhouding verbeteren? Meld je dan aan voor deze workshop. Het maakt niet uit of je in een profit- of non-profitsector werkt, we focussen op jouw houding in iedere situatie. In groepsverband gaan we aan de slag met jouw zelfsturing en zelfmanagement in relatie tot de klant.

Individuele coachgesprekken

Wil je antwoord op een specifieke vraag, heb je je vraag nog niet concreet voor je of wil je inzicht in keuzes die je maakt? Individuele coachgesprekken kunnen een uitkomst voor jou zijn. Tijdens onze gesprekken sta jij centraal. We creëren verdieping waardoor jij bewust wordt van de keuzes die je maakt. Zo kun je een verbeterde versie van jezelf worden. Meestal bestaat een traject uit 5 tot 6 gesprekken, maar dit kan natuurlijk verschillen. Let op: dit is geen therapie.

Loopbaancoaching

Tijdens loopbaancoaching staat jouw ik centraal. We kijken naar wie je bent, wat je kan en waar jij heen wilt. Daarbij is niets te gek! Het doel is dat jij leert om bewuste keuzes te maken. Daardoor krijg je plezier in wat je doet. Een belangrijk onderdeel van loopbaancoaching is persoonlijk leiderschap. Hier zullen we veel mee aan de slag gaan. Omdat iedereen anders in elkaar zit, is loopbaancoaching echt maatwerk. Daarom bepalen we in overleg hoe jouw traject eruit gaat zien!

Training Me, myself and eye

Voel je je vaak gespannen, moe of heb je moeite met concentreren? Of raak je echt niet meer gemotiveerd door nog een dieet? Meld je dan aan voor deze achtweekse training. We stellen een trainings-programma samen dat past bij jouw doelen en wensen. We beginnen en eindigen in groepsverband (me), vervolgens gaan we individueel door met myself. Door de combinatie van sport, mentale training, coaching en zelfreflectie ontstaat er een vernieuwde versie van de I.

Binnenkort kun jij zeggen: